Dag tio

Jag fick även hem de skitsnygga strumpbyxorna jag hade beställt!

Dessa har jag verkligen sett fram emot, eftersom jag verkligen tyckte det så så snygga ut på bild! De spindelnätsmönstrade och ihåliga eller vad man ska säga. Jag fick hem dem på tio dagar och de skickades redan samma dag som jag betalade. Det är bra servicé enligt mig! Strumporna kostade en dollar (ca 7.5 kr) Det är nästan helt sjukt att det kan vara så billigt. I Sverige hade det kostat runt en hundralapp hade jag tippat på. Frakten kostade kostade två dollar så strumporna gick på lite mer än 20 kr sammanlagt.

De kom inpackade i ett paket i en påse.

Min bild och stockbilden! Som ni ser är mönstret precis samma och strumprna ser ut som på bilden! Synd att det är så kallt ute, jag hade velat ha på mig dessa redan imorn!
Jag köpte dem från
den här säljaren. Denne har ett väldigt litet utbud, just nu bara 20 olika produkter, nästan enbart mönstrade strumbyxor men flera av dem är skitsnygga och jag kommer säkert köpa flera därifrån.

  • Pris: Fem av fem
  • Frakt: Som jag skrev innan, tio dagar. Jag är nöjd
  • Fraktpris: Drygt 15 kr. Dyrare än strumpbyxorna men fortfarande jättebilligt för att vara frakt från Asien.
  • Service: Jättebra! Bara plus!
  • Kvalité: Tror det är vanlig standard kvalité. Kommer säkert gå sönder förr eller senare men då kan man ju faktiskt köpa nya.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Asgrymma strumpbyxor! :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback