Bokmässan 2010

Vickan har ju i flera dagar fått höra på mitt klagande över att favorit författaren Inger Edelfeldt (Ni vet hon som har skrivit Skuggorna i Spegeln som jag alltid tjatar om, haha) inte skulle komma till bokmässan (i efterhand såg jag att hon signerade i bokbussen utanför entrén men hn stod inte med på författarlistan på mässans hemsida) Jag har ju varje år försökt hålla lite utskik efter henne men inte sett henne sen -06 då hon höll i ett seminarium eller nåt tror jag.

I alla fall så såg jag henne gå förbi oss på andra våningen och jag kände att jag verkligen verkligen ville säga något. Något fint, något om hur fantastiskt bra jag tycker att hon är. Så jag sprang ifatt henne bakifrån och tog tag i henne och sa något i stil med "Jag tycker verkligen du är jättebra" sen började jag svamla om ett mail jag skrev till henne och jag tänkte att nej men det är klart hon inte kommer ihåg det men vet ni, hon sa att hon mycket väl kom ihåg det! jag blev verkligen jätteglad!! Sen frågade hon om hon fick fota oss! Det kändes jätteroligt verkligen. Det var jag Vixis och Karino just då och sen passade jag ju givetvis på att fråga om vi kunde ta en bild ihop hon och jag.


Lite lagom crazy bild men den är fin ändå för det är jag och Inger på den!
Så jag är supernöjd med dagens besök!


Wow vilken härlig dag vi har haft idag! Hur kan man sammanfatta det? Tja, en fransk journalist vill göra en intervju med oss till ett reportage om Japan, Rocks vill ha med bilder på mig och Vickan på deras hemsida i deras front tshirts! (så vi ska fota lite och skicka in) Mängder av fotograferingar osv. Det brukar vara så, varje år, det tar aldrig slut, den där uppmärksamheten man får på bokmässan när man går i lolita. Imorn blir det nog lite mer neutrala kläder.

Vickan och jag kom till mässan runt halv tolv. Vi brukar ju ha ett lolimeet på mässan sen några år tillbaka men i år var vi bara fyra stycken. Kändes lite konstigt att vi var så få men jag antar att det var för att det blev bestämt så kort tid innan.
Runt ett mötte vi upp Evelina och kort där efter Karino! Var jättekul att träffa dom, det var verkligen inte igår vi sågs. Större delen av dagen gick åt till att gå runt och bara insupa den underbara stämmningen. Det finns få platser som jag trivs på och älskar så mycket som bokmässan. Jag ser lika mycket fram emot det varje år. Jag och Vickan sprang titt som tätt ner till Nya Upplagans monter eftersom det var där vi träffade Kalle Lind förra året. Vi fick berättat för oss att han var på mässan men vi lyckades inte få tag på honom. Det kändes lite tråkigt. Vi hade verkligen velat träffa honom.


Karin, jag, Vickan och Vico som vi sprang in i. Mys mys.

Karino och Vixs på Mcdonalds. Vi tog en paus från alla böcker och gick dit och åt.

Kommentarer
Postat av: Wilda

Vad roligt att ni hade det så kul! :)

Jag gick därifrån halv tolv, det var synd att jag missade er. ^^; Såg förresten tre andra lolitor på mässan, men det var inga jag kände igen. Mystiskt mystiskt!

2010-09-25 @ 23:02:10
Postat av: MFQ/Luna

Men hjälp, usch på mig och mitt döda ansiktsuttryck >_<

Postat av: Sarah

Oh gud, jag är så avundsjuk på dig att fått träffa Inger Edelfeldt! Hon är ju verkligen en jätte bra författare :D

älskar din klänning, den är verkligen jätte söt!

2010-09-26 @ 08:23:48
URL: http://sweetsadness.blogg.se/
Postat av: Grodan

Du blev veckans blogg hos mig och kommer ligga länkad till nästa söndag :)

2010-09-26 @ 14:20:10
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/
Postat av: Tant Inger

Fast jag hade visst seminarium, ett eget på fredagen och ett delat, stort också på fredagen...

Kul att träffas! Kram från Inger

2010-09-26 @ 18:26:46
URL: http://edelfeldt.blogspot.com
Postat av: pimpXprincess

Vad kul att hon kom ihåg det :)

2010-09-26 @ 19:54:30
URL: http://www.pimpxprincess.se/
Postat av: M e l i n d a

behöver hjälp med en grej.. ska jag ha kvar headern jag har nu eller göra en ny ? jätte tacksam för svar !

2010-09-26 @ 20:48:04
URL: http://itismelinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback