Nytt hår!

Phu äntligen lite tid att pusta ut!

Jag har haft lite ensamtid hemma för första gången på riktigt länge. Det har varit en intensiv helg eftersom Soot flyttar nu  i helgen. Så största delen av tiden har spenderats i den lilla lägenheten på Gibraltargatan.
Det känns lite tomt att han flyttar nu. Så mycket tid som vi spenderat där. Jag har ju generellt svårt för förändringar och av någon konstig anledning svårt när folk flyttar i från en lägenhet jag trivts i. Kanske för att jag förknippar så mycket kärlek och gemenskap med just det stället. Ja menar när Bunny coh Joakim skulle flytta sist så grät jag.

I helgen har jag även hunnit med att färga håret! Jag har beslutat mig för att gå mot ett ljusare hår. Delvis för att det är så oerhört mycket enklare. Jag minns i sommras när jag hade det blont och man slapp allt strul med färgning, lägga pengar på färg och slippa tvätta håret så sällan som möjligt men kanske framförallt för att slippa riskera färgfläckar i lägenheten. Det är ju så att tom hårstråna färgar av sig, så tappar man hår och sen tex spiller vatten på det så har man ju en fläck. Visst mycket går att få bort men vissa fläckar biter sig kvar riktigt rejält.

Så här ser det ut nu:
Bättre bilder kommer! Jag lovar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback