Jag tror det är någon som nyss har flyttat in hit som får väldigt mycket paket

Well well.
Hade en väldigt trevlig lektion idag!
Och så mycket post som väntade på mig! Det är lite galet för när Vixis och jag kom gående så såg vi brevbäraren utanför vårat hus, brevlådan såg sprängfull ut och jag ser att brevbäraren tar upp en penna för att skriva något, jag misstänkte att vi skulle få en avi för att brevlådan var för full så jag rusar fram och säger att oj vad mycket post det vat idag. Hon säger att det är tur att vi kom och att hon hade tänkt skriva en lapp om att vi borde sätta upp en till brevlåda.
Jag tror det är någon som nyss har flyttat in hit som får väldigt mycket paket. Det stämmer, Vickan och jag får väl i snitt mellan 5-15 paket i veckan till vår adress (eller vissa veckor kanske det inte kommer något men tja ni fattar) och jag skulle verkligen vilja ha en egen brevlåda men det har inte blivit av. Hur som helst var det väldigt tur att vi kom precs då eftersom det var två stora paket till oss som inte fick plats i brevlådan. Tycker lite synd om alla som delar ut post till oss, det är säkert jättejobbigt.

Jag fick i alla fall hem tre paket och tre avier. Plus att jag var nere och köpte nytt hår på Safari efter skolan.
Älskar att man kan köpa 60 cm för bara trehundra just nu :D Ska färga håret på onsdag

Det jobbigaste var att två av avierna var till tempo och en till ett helt annat livs åt helt fel håll. Men men, sånt är livet ibland.

Fina va? Jag älskar verkligen den rosa! Fast det var lite konstigt för dessa kom i två olika paket, jag beställde tre saker sammanlagt och fick hem två stycken i varsin förpackning. Känns lite som en waste av resurser och pengar för deras del. Hoppas den sista saken dyker upp nu snart.

Kommentarer
Postat av: Skyridge

Omg, 60cm för 300?! Behöver man säga något speciellt till de i Safari? Sist tog de 600 ._.

2011-02-21 @ 17:51:02
Postat av: Miaka

Svar: Nää de har ett gäng blont löshår med ett manufakturfel, så de kan inte sälja de för fullpris, men tvättar du det en gång plus plattar (det är jätteviktigt att du plattar det) så blir det precis som vanligt, de är det att de har fått en grövre/frizzigare struktur som är grejen :O


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback