Amnesia

Ville bara säga att jag börjat spela ett spel som heter Amnesia!
Det verkar väldigt lockande, musiken, stämningen och miljön är fantastiskt. Har inte kommit så långt än men tror verkligen jag kommer gilla det, stort minus för min del är att det inte finns någon karta :( Hatar verkligen sånt, har sämst lokalsinne både i gejm och irl så jag tappar alltid bort mig. Sad sad sad.

Tyrck
här om ni vill komma till spelets hemsida

Det handlar i alla fall om en man som vaknar upp i ett övergivet slott med minnesförlust och sen hittar man lite anteckningar här och var som ger en ledtrådar till vem man är och vart man ska. Mycket spännande!


<iframe title="YouTube video player" class="youtube-player" type="text/html" width="640" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/RsMRhRGrk8Q" frameborder="0" allowFullScreen></iframe>

Får lite vibbar från bla Call of Cthulhu- Dark corners of the earth, men i det här spelet finns det tack och lova inga vapen (!) och väldigt få fiender. Träffar man på en är det bara att gömma sig, annars är man körd direkt. Det är alltså inte meningen att man ska hålla på med enlösa slagsmål, något som ofta brukar tråka ut mig! Så jag tycker verkligen det ser lovande ut!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Amnesia är verkligen jätte bra, lite väl läskigt spel. :)När du har kommit lite längre in på spelet så rekomenderar jag dig att se denna:

http://www.youtube.com/watch?v=loSzpvq73FYDet är en kille som gör en walkthrough genom spelet och stackarn blir livrädd och verkligen skriker utav rädsla. Lite roligt i det läskiga. :)

2011-01-26 @ 09:13:12
URL: http://mooonshadow.blogg.se/
Postat av: Karino

Åh, underbart! Jag har inte tagit mig för att spela det än, men jag är så sugen! :D Du måste berätta mer om hur det är sedan!

(avskyr att jag aldrig har tid för att försjunka i spel >_<)

2011-01-26 @ 12:44:47
URL: http://myfairyqueen.blogg.se/
Postat av: Grodan

Spännande! Det ska jag kika in :D

2011-01-26 @ 12:47:37
URL: http://reneesmedhult.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback