Skåneland

Skåne var fantastiskt!

Tog nästan ingan bilder alls men här kommer de få jag tog.
Vi åkte ner på måndagsmorgonen. Kom fram runt tolv och så gick vi runt lite i stan innan vi åkte ut till stugan.
Spenderade kvällen i lusthuset med grillad mat och bara myste!


Jag precis innan vi skulle åka med bussen! Den här fina tröjan från Ed Hardy fick jag från Alexandra och Jimmy som tack för att jag hade vaktat Viggo! Så himla gulligt, blev jätteglad.

På tisdagen var vid i stugan tills femsnåret då vi tog och cyklade in till stan. Sjutk mysig väg btw, för att hälsa på en kompis till Soot som hette Marcus och så hans flickvän, Alicia, som var på besök från Påskön! Hur coolt är inte det? Det är tydligen hennes förfärder som gjort de där kända statyerna.

På påskön bor det bara en enda stor släkt på drygt 4000 personer. Hon var i alla fall super trevlig. Och det var Marcus med. Vi grillade på hans innergård och senare på kvällen föreslog han om vi inte skulle cykla ner till havet och titta på solnedgången. Det var hur fint som helst!!


Efter en stund gick vi i och badade. Eller att vi gick i är en underdrift. Soot hoppade i och lyckades både tappa sin ring och stuka foten. Lagom kul eftersom vi skulle cykla hem. Stackarn

På onsdagen åkte vi hem ganska sent på kvällen och dagen gick mest åt till vila och mys. Vi skulle ju egentligen ha åkt över till Helsingör men Soots fot höll inte riktigt för det. Det får bli en annan gång i sommar. Bunny kommer vara nere tills augusti och det vore kul med en tripp till!

Kommentarer
Postat av: Magda :)

Du är så snygg!! :D Kram (grillkväll snart?+)

2011-07-10 @ 21:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback