Mjau uppdatering

Har varit sjukt dålig på att uppdatera den senaste veckan :S

Nu har jag i alla fall slutat skolan.
Vi var ju på avslutningsläger på Helsjön och tack vara det underbara vädret var det mycket trevligare än vanligt. Vanligtvis blir jag väldigt nedstämd när jag kommer till Helsjöns Folkhögskola, där vi har varit några gånger under året. Man skulle nästan kunna säga att jag vantrivdes alla gånger vi var där. Trivdes inte i miljön och hatade känslan av att det i princip var omöjligt att ta sig där ifrån. Bussen in till kungsbacka går nästan aldrig och väl i Kungsbacka måste man ändå byta till tåg för att ta sig in till stan. Om man hade otur var det lång väntetid och resan kunde ta nästan 2 timmar. Buhu. Meen som sagt så var det mycket mycket mysigare nu när vädret var strålande. Skolan ligger ju trots allt mycket vackert beläget så den här gången kunde jag passa på att njuta av naturen lite.
Ska försöka lägga upp lite bilder senare i veckan :D

Hur som helst så ska jag jobba på McDonalds imorn. En av mina få tider jag har under juni så det känns i alla fall lite kul att komma dit och träffa lite jobbarkompisar. Sen är jag inte jättepepp på det sju timmar långa passet, men sen så är det ju ingen hemlighet att jag älskar korta jobbpass!
Sen bär det av tillbaka till Gbg och på lördag vankas det bröllop för Magdis och Per!! Som jag ser fram emot det! Tror det kommer bli udnerbart. Fick tack och lov ledigt från jobbet lör-sön så nu kan jag njuta ordentligt at bröllopet!

Nu ska jag gå och leta fram mina jobbkläder :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback