ANTIDOTE

Idag har jag varit på Ullared!
Det var riktigt mysigt att springa omkring där inne även om jag inte hade så mycket pengara tt röa mig med. Men jag kom i alla fall hem med lite nödvändigheter, tjocka strumpbyxor inför vintern, hårfärg, ansiktscreme och liknande!

Kvällen har jag spenderat här hemma och har faktiskt mest städat. damsugit och plockat i ordning i mitt något smått hysteriskt stökiga rum.

Imorn är det thanksgiving och jag ska äntligen få gå på mitt första Thanksgivings party! Åh jag är så lycklig! Sedan jag var liten och hade Virginia Andrews Vindsträdgården som favorit bok så har jag alltid velat fira thanksgiving eftersom jag tyckte att det verkade som en så oerhört mysig högtid.
Nu är det ju så att Bunnys Lina och hennes man Brian har flyttat till Gbg och de ska ha fest imorn!
Vickan och jag lagade en kantarellpaj innan idag som vi ska ha med oss och jag har lagt fram en svart-vit festklänning som jag längtar efter att få använda! Har bara haft den en enda gång och det var när jag och Charmy skulle festa i Vara (fast hon glömde sitt pass så vi kom inte in på klubben och vi tappade våran sovplats men det är e helt annan, mycket spännade historia) Hur som helst så ska det verkligen bli galet kul!


Här är en bild som Patrik tog på mig efter fotograferingen med Kawaii i söndags! Har precis fått alla bilder från honom nu men lägger inte upp innan de blivit godkända av Jenny! Det är kul med studiofotografering men jag känner ju verkligen att jag både trivs bäst och gillar resultatet från utefotograferingar mer.


Åh men jag måste bara skriva om mitt hår!
Råkade färga det brunt! Trodde att färgan skulle bli röd-röd men den blev brun! Hittade lite gamla extension som jag hade idag på ullared och de funkade även om de var slitnast i världen men sen idag kände jag att jag inte stod ut. Det känns som att på mig är brunt den tråkigaste färgen i världen. Jag såg ut som en liten björn!
Så nu sitter jag här med färg i håret. Slängde i lite rött som jag redan hade hemma. Det blir säkert helt ok^^
Har ingen bild på det bruna håret på den här datorn men slänger upp nån förr eller senare :P


Kommentarer
Postat av: mitsukai

men fusk, jag vill med ha bilderna =(


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback