Hair...again

Vad trött jag är på färg som inte sitter i :(

Tvättade håret idag för andra gången sen jag färgade håret rött och det ser ut så här:

Jag kan inte ha en färg som tappar så mycket på så lite tid. Det går bara inte. Just nu ser det så hemskt ut att jag inte riktigt kan visa mig in public.
Jag älskar färgen Fire från Directions men det här funkar inte. Jag har varken råd eller lust att färga håret efter varje tvätt.

Visst skulle jag kunna färga håret med min älskade Pillarbox Red igen men den är ett helvete att få ut och eftersom jag planerar att färga håret rosa igen inom sinnom tid så känns det helt onödigt.
Jag tror helt enkelt att det blir till att slänga i en flaska UV Pink från Stargazer - en av de rosa nyanser jag gillade bäst från i våras.
Det har varit kul att vara röd igen! Det är ju så jag! Massa gamla minnen kommer tillbaka och jag har passat på av att njuta av några favoritoutfits som jag inte kunde ha som rosa.


Blandning av Cupcake pink och UV pink

Men jag ser fram emot att vara rosa med så klart. Det har avrit mycket kläder som jag inte riktigt känt mig lika snygg som blond nu i sommar som jag älskade i våras. Visst funkar rosa perfekt till blondt men jag är ju en sån som inte tycker som att blanda in en tredje stark färg. Har jag haft neonrosa och svart har det helt enkelt inte känts lika snyggt som till det rosa håret.

Men sen tror jag absolut att det finns en risk att jag går tillbaka till blond igen, innan mitt hår blir för långt och det sliter för mycket att få bort all färg. Jag har faktiskt, after all, älskat att vara blond, det är bara det att jag tröttnat så lätt på det. Plus att det lätt ser så dassigt ut när det inte är just precis nytvättat eller utväxten precis blekt. Så är det väl egentligen med alla färger men jag har mest känt av  det som blond.

Kommentarer
Postat av: Milla

Du skulle ju kunna testa golden flame från stargazer, ja tkr den röda är helt underbar! o den håller länge för mej i alla fall. Väldigt bra blogg förresten :)

Postat av: Bloody Mary - Marta

jag själv är rödhårig och använder directions poppy red, och jag vet hur drygt det är med toningar och färg som inte sitter. MEN sen upptäckte jag Revlons färgbomer. de finns i alla färger, rött, rosa, blått ja, you name it! du anvädner det som vanligt balsam varje gång du tvättar håret bara och sen sitter färgen minsan! ett litet tips bara :) slutligen, tack för en bra blogg! är in och kikar rätt ofta men är ur usel på att lämna kommentarer ^^

2011-09-06 @ 19:08:35
URL: http://martanilsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback