Du är så saknad, tack för alla minnen

Nu ligger jag i min säng. Har suttit i mammas och pappas säng hela kvällen och bläddrat i gamla dagböcker. Hittade tillslut den från hösten i nian, där står det otroligt mycket om Herr och det va skönt att läsa verkligen, så många småsaker ja glömt av som föll över en, kände som man va femton igen. Det va en sak som berörde mig jättemycket kommer inte skirva ner den här, det va tungt att läsa och jag vet inte hur jag ska hantera det. Ska maila till John och kollade med honom (min själavårdslärare)

Nu känns det fridfullt på något sätt, med alla dessa glada fina minnen, det känns verkligen tungt att han är borta men jag är så glad för att jag fick lära känna honom, denna fantastiska människa som verkligen komma att betyda mycket för mig. Han var en av de bästa! det tror jag alla som kände honom kan intyga!

Jag vill verkligen tacka för alla glada, roliga, härliga stunder jag haft med dig, jag ska bevara dem inom mig, du ska aldrig dö, tack för att du såg mig, släppte in mig i gemenskapen och verkligen brydde dug om mig. Du är en av de finaste människor jag någonsin träffat!

♥Johan♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback